Title Image

Blog

Απονομή Βραβείων 2024

  |   Ελληνικό Campus

Σε μία λαμπρή τελετή, στο Ζάππειο Μέγαρο, υλοποιήθηκε η Γιορτή της Δημοσιογραφίας / Επικοινωνίας, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

 

Στο Πλαίσιο των Βραβείων Αθανασίου Β. Μπότση, απονεμήθηκαν οι καλύτερες επιδόσεις, αλλά και το ήθος Επικοινωνητών για το Έργο τους, μέσα στο προηγούμενο έτος 2023. 

Το ομώνυμο Ίδρυμα για την Προαγωγή της Δημοσιογραφίας, αποτελεί καταστατικό εταίρο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας.

 

Στο πλαίσιο των βραβείων, το Ινστιτούτο απονέμει το Βραβείο Δημοσιογραφίας και Τεχνολογίας «Γιώργος Καραγιάννης».

 

Με αυτόν τον τρόπο, το ΕCI τιμά ετησίως συμπολίτες μας – διακεκριμένους Επικοινωνητές και Φορείς. Κριτήριο για τη βράβευση, η επιδραστικότητά τους σε θέματα δημοσιογραφίας / επικοινωνίας, με την αξιοποίηση των Νέων Τεχνολογιών.

 

O θεσμός δημιουργήθηκε προς τιμήν του εκλιπόντος καθηγητή του ΕΜΠ, προέδρου του Ερευνητικού Κέντρου Αθηνά και ιδρυτικού μέλους της διοικούσας του Ινστιτούτου, αείμνηστου Γιώργου Καραγιάννη.

 

Τα φετινά βραβεία του Ινστιτούτου τα απένειμε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης Επικοινωνίας, Δρ. Δημήτρης Γαλαμάτης, τη Δευτέρα 20 Μαΐου, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

 

Οι εκλεκτοί βραβευθέντες (2024) με το ‘Γιώργος Καραγιάννης’ ήσαν οι: 

  Καθηγητής, Αρχιμανδρίτης Αρίσταρχος Γκρέκας

– Για το Ερευνητικό του Έργο στους τομείς της Τεχνητής Νοημοσύνης και Ανθρωπισμού

κ. Δημήτρης Τσουκαλάς

– Για τη πολύτροπη συμβολή του στον Ειδικό Τύπο και την ευδόκιμο θητεία του σε μεγάλο αριθμό ειδικών εκδόσεων στους τομείς της Επικοινωνίας και του Επιχειρείν.

Δρ. Βασίλης Βασιλόπουλος

– Για την εκπόνηση ερευνητικής εργασίας και την εποπτεία της ερευνητικής ομάδας που υλοποίησε τη σύνταξη του Κώδικα Δεοντολογίας των Ενημερωτικών Διαδικτυακών Μ.Μ.Ε.

 

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη σε: English (Αγγλικά)