Title Image

Blog

Μια διαφορετική Έναρξη Εξαμήνου στο ECI

  |   Ελληνικό Campus

Πανηγυρική Έναρξη αυτό το Σαββατοκύριακο για το νέο ακαδημαϊκό εξάμηνο, στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Επικοινωνίας. 

 

Στο τελετουργικό σκέλος, θα χαιρετήσουν καθηγητές και προσωπικό του Ινστιτούτου, θα απευθύνει ευχή ο Πατέρας Δρ. Αρίσταρχος Γκρέκας «ζωντανά» από την εκκλησία της Αγίας Σκέπης στου Παπάγου (Ο Π. Δρ. Α. Γκρέκας είναι επικεφαλής της κατεύθυνσης “Humanistic Communication & New Technologies”) και θα μιλήσει η Διδάσκουσα και Επιστημονική Συνεργάτις του ECI, Μag. Μαρία Καρακλιούμη, γνωστή και ως Πολιτική Αναλύτρια της RASS

 

 

Όπως πάντα δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, με ένα σύντομο Δημιουργικό Event.

 

Tο Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 10:00 εκκινούμε το καλωσόρισμα, ενώ στις 11:00, το ECI ανοίγει την πόρτα του στην Ευρώπη και φιλοξενεί τον Σύμβουλο Στρατηγικής και Επικοινωνίας / ερευνητικό συνεργάτη του Ινστιτούτου mag. Γιώργο Μπεκατώρο, που θα προχωρήσει στο δεύτερο μέρος του μαθήματος “Political Management and Public Affairs”, με εστίαση αυτή τη φορά, στο “EU Lobbying”.

 

 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 10:00, στη διεπιστημονική μας κατεύθυνση, ο Dr. Δημήτρης Παπαχαραλάμπους ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην «Αναπαράσταση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στον Κινηματογράφο», ενώ το απόγευμα στις 15:00, ο Εκπαιδευτής Ρητορικής Τέχνης – Πολιτικός Επιστήμονας κ. Μανώλης Πολυχρονίδης μας μαθαίνει πώς να κάνουμε το κοινό μας να θέλει περισσότερα, στο πλαίσιο του μαθήματος  «Ρητορική, Δημόσιος Λόγος και Επικοινωνία».

 

 

Tο ECI έχει δημιουργήσει -και λειτουργεί ήδη απ’ την περσινή περίοδο- ειδική ενότητα γνώσης και εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών, με άξονα τον Εγγραμματισμό του Πολίτη (Citizen Literacy – term coined by ECI) (https://eci-org.eu/?p=13076), που επιτρέπει τη συμμετοχή και διάδραση στα μαθήματα, με εξέχοντα μέλη της ECI κοινότητας και όχι μόνο.

 

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός των φοιτητών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν αυτό το εκπαιδευτικό Σαββατοκύριακο στο ECI, που αποτελεί μέρος των Master (Μ.Α.) Curricula του Ινστιτούτου. 

 

Για ειδική πρόσβαση μπορείτε να γράψετε στο .

 

Οι αίθουσες ανοίγουν μία ώρα νωρίτερα, (π.χ. Σάββατο 09:00), με μουσική που επιμελείται όπως πάντα η Εύα Τσαροπούλου!

Αυτή η ανάρτηση είναι επίσης διαθέσιμη σε: English (Αγγλικά)